Alle tourpools van 2018

Tourpools

Vergelijk hier Tourpools

Advies renners

Wielrenners Tourtoto

Bekijk hier de startlijst met alle deelnemers aan de Tour de France 2018.

Het ideale tourlijstje van 2018

Heb je in 2017 een Tourlijstje ingevuld? Hoe heb je gescoord? Met bijgaand lijstje zou je de meest scorende renners hebben opgesteld. Doe er je voordeel mee voor je Tourpool in 2018:

  1. Chris Froome
  2. Peter Sagan
  3. Nairo Quintana
  4. Alejandro Valverde
  5. André Greipel
  6. Alberto Contador
  7. Geraint Thomas
  8. John Degenkolb
  9. Romain Bardet
  10. Richie Porte

Startlijst & Tourploegen 2018

De deelnemende ploegen en de namen van de renners voor de Tour 2018 zijn grotendeels bekend. De organisatie van de Tour de France ( de ASO) heeft in overeenstemming de UCI besloten dat de 17 ploegen  van de UCI Worldranking aan het eind van 2016 verzekerd zijn van deelname aan de drie grote ronden. De overige 4 plaatsen zijn door de organisator middels wildcards verdeeld aan Cofidis, IAM Cycling, Team NetApp-Endura en Bretagne Séché Environnement.

Read more: Startlijst & Tourploegen 2018

De Afwezigen

Een aantal ploegen en renners starten niet in de Tour de France 2017. Nederland start met 15 renner, vooral in Team Lotto Jumbo en Team Sunweb. We houden hier bij welke afwezigen de Tour van 2017 zal kennen.

Read more: De Afwezigen

Advies renners!

Welke wielrenners zijn in vorm voor de Tour de France 2017. Kijk in de lijst van wielrenners, zoek wat de beste sprinters zijn, tijdrijders voor de tijdritten en klimmers voor de bergetappes zijn. Verdiep je in de favorieten voor de Tour de France. Bepaal hier je tourlijstje voor je tourpool of tourtoto 2017.

Favorieten / klassementsrenners

Favorieten voor het klassement

Welke klassementsrenner wint?

Podium 1964Gaat het klassement van de Tour 2017 weer om de topfavorieten Chris Froome en Alberto Contador of kloppen klimmers als Nairo Quintana, Fabio Aru en Thibaut Pinot aan de poort? Kan Richie Porte het kopmanschap van BMC aan en rijdt hij net zo lang vooraan mee als toen hij knecht was bij Sky? Kan de Nederlandse klassementsrijder Bauke Mollema als kencht van Contador voor een top 10 positie gaan? Maak hier de selectie voor je tourlijstje 2017.  

Kies hier je favoriete klassementsrenner

 

Read more: Favorieten / klassementsrenners